Your Personal Motivator

Samen met jou ga ik op zoek naar wat jouw drive is, wat is jouw innerlijke motivatie om met plezier op te staan elke ochtend. Wat maakt dat je je goed voelt en wat maakt dat je je minder goed voelt op bepaalde momenten op de dag of in de week. Een personal motivator is iemand die jou bewust maakt van jouw binnenwereld en wat daar allemaal aan verlangens, verwachtingen en overtuigingen zitten over jezelf en over de wereld om je heen. Iemand die je helpt deze te vangen, je er bewust van maakt en helpt hiermee om te gaan. Ook brengen we jouw coping mechanisme aan het licht.. Ik zal naar je luisteren en samen vinden we de overtuigingen, angsten en patronen die jou ervan weerhouden je authentieke zelf zijn.

Wat doet een personal motivator

Zodra we hebben gevonden wat jij wil en niet wil in een dag gaan we samen kijken naar waarom dit zo is. Komt dit wel echt bij jou vandaan? We gaan kijken naar jouw familie en hoe je bent opgegroeid. Was dit in een warme liefdevolle omgeving of heb je altijd moeten strijden en ben je in plaats van aan het leven aan het ‘over’leven en waarom. Wat zijn de overtuigingen die jij jezelf hebt aangepraat om te moeten overleven. Mag jij zijn wie je bent of ben je wie jouw omgeving wil dat je bent. Heb je je aangepast aan jouw omgeving om begrepen te worden of erbij te horen. Een personal motivator maakt je bewust van wat van jou is en wat niet. Vanuit hier kunnen we filteren en kijken wat er nou echt belangrijk is voor JOU, zonder de mening en overtuigingen van anderen.

Waarom een personal motivator

Ergens, soms diep van binnen, verlangt iedereen ernaar om een heerlijk moeiteloos en gelukkig door het leven te gaan in overvloed van rust, liefde en vermogen. Een personal motivator helpt jou dit pad te vinden en op dit pad te blijven. Een personal motivator is er niet om jou lieve woorden in de fluisteren, maar juist om je de (soms harde) waarheid te vertellen. Zodra we een weg hebben gevonden die jij zou willen bewandelen gaan we op zoek naar hoe je die kunt bereiken. Een personal motivator is er dan om jou aansprakelijk te stellen van jouw eigen afspraken met jezelf. Als ware een accountability partner voor alle afspraken die jij maakt met jezelf. Daarnaast ben ik er om jou eraan te helpen herinneren waarom je begonnen bent en hoe fantastisch je bent. Gevoelens van onmacht en stres zullen verleden tijd zijn. Je pakt de verantwoordelijkheid voor je eigen leven terug.

Hoe ziet een traject eruit

Elk traject is aangepast aan een individu, aangezien ik weet dat iedereen anders is. Sommige dingen hebben echter wel velen met elkaar gemeen en daarom heb ik een basis die ik aanhoud. De basis die ik aanhoud heb ik gehaald uit onderzoeken die zijn gedaan door verschillende wetenschappers, artsen en filosofen over de hele wereld. Daarnaast put ik ook veel uit eigen ervaring. Iedereen die bij mij begint aan een traject krijgt schrijfopdrachten mee en opdrachten om uit te voeren. We starten met het opbouwen van ochtend en avondroutine. Deze routines beginnen met kleine simpele opdrachten die je dagelijks kunt uitvoeren. We spreken momenten met elkaar af waarop ik bereikbaar ben als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Je zult meer in contact komen met jezelf en meer verantwoordelijkheid gaan dragen over je eigen gedrag en je eigen zijn.